Diskuse

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lépe podobné teorie, než ta žumpa co vytéká z úst lidského póvlu typu pana Zlatušky.RvEU

0 0
možnosti

Skutečně Ukrajinci nechtějí mít celní unii s Ruskem? Jak kde.

1 0
možnosti

Je mnoho konspiracnich blabolu, ale tento tomu nasazuje korunu. Hlavne nazor pana autora na to, jak Hussein udrzoval poradek v Iraqu, zrejme pomoci genocidy a otravnych plynu.

2 0
možnosti

10. 4. 2014 14:12

Zase dalsi konspirator.;-D

1 0
možnosti

V těch konspiracích ohledně toho, že atentáty pomocí letadel udělali Američané sami, mi ještě nikdo nevysvětlil, jak by to zařídili, aby v těch letadlech nějaký placený agent šel dobrovolně na smrt. Sebevražedné atentáty muslimských náboženských fanatiků jsou všeobecně známy, ale agenti sice často riskují, ale otevřeně sebevražedných věcí se obvykle nedopouštějí.

Umím si představit, že tajné služby by obětovaly řadové cestující v letadle, lidi, kteří by se nacházeli v příslušných budovách, jakož i lidi, kteří potom zemřou při záchranných pracích. Ale profesionáloní agenti tajných služeb to dělají pro peníze. A na co by jim byly peníze po stoprocentně jisté smrti?

0 0
možnosti

Když pominu dva mrakodrapy, tak budova č.7 stojící opodál se zřítila první a to dosti záhadným způsobem. Jednak byla nízká a nejprve spadla výtahová šachta a potom úplně synchronně celá budova. Nemám rád konspirační teorie, ale tomuhle já moc nevěřím. Jsem línej to hledat, ale na Protiproudu si myslím najdete asi 45 minutovou reportáž.

1 0
možnosti

K34a58r33e67l 83V32a35l92i27š

10. 4. 2014 14:02

Kdy se konečně dočkáme možnosti dát antikarmu?

2 0
možnosti