Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J85a58r12a 21R58a48n24k

27. 5. 2013 20:36

Mate moznost! Pridejte se ke zdejsim slavnym blogerkam Beate a Adele.....babovku s pilnikem pro Ratha.....hladovku pro Vas!

2 2
možnosti
Foto

zajímavé informace a přístup autora R^

2 3
možnosti
Foto

tak tenhle tady opravdu chyběl

4 2
možnosti
Foto

J19a11k45u69b 73R77o38t43h

27. 5. 2013 19:47

Jen krátce, neb není čas (a bude se vám, pane Čelechovský, věnovat článkem) - pan Jese Ventura neprokázal vůbec nic. Ani v tom nejmenším. Jen ve svých videích nastolil některé otázky, na které si sám odpověděl zcela bez důkazů o svých tvrzeních. Tak, jako všichni ostatní Mašíblové. Asi zapomněl, že film Predátor, ve kterém hrál, byl jen filmem a nikoliv dokumentem.;-D

3 3
možnosti
Foto

No, záleží taky na tom, co kdo považuje za dostatečný důkaz. Děkuji ale za Váš zájem a jen chci podotknout, že Vašich názorů si vážím a těším se na ten článek. Přestaňme tady žvanit a řekněte mi tedy svoje teze o tom, co se kolem nás děje a vysvětlete líp než já události mající tak zásadní dopady na svět (HAARP, Monsanto, 11.září)Bylo by lepší kdyby vše bylo tak, jak se oficiálně tvrdí, kdyby ale byly oficiální tvrzení pravdivá, proč kolem nich je tolik nejasností, proč kolem nich je tolik pochyb? Protože v tom něco smrdí a na každém štrochu pravdy trochu. Je zajímavé třeba, že vy nevíte co je to UFO ale současně odmítáte ty, kdo s vysvětlením přijde. Tak co je to? Balony? halucinace? nebo jejich kombinace? nevím. Jak se mohly zřítit věže WTC stejným způsobem jako kolabují budovy při řízené demolici? Odpovězte a pište konkrétně, film predátor jsem viděl před mnoha lety, ty sračky co se na nás valí ale posloucháme denně.

1 1
možnosti
Foto

asi jsem otravný, ale stále čekám další informace k zemní elektrárně. Slíbil jste je.

3 2
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter