Diskuse

Bludný balvan vědy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co vaše zemní elektrárna, jak vám funguje???

BTW - slíbil jste pokračování.

1 1
možnosti

Já vám dám lepší 4 zásady, jak dochází k velkým vědeckým objevům:

1) věda se nedělá prostřednictvím videjí na youtube. Nikdy. Opravdu.

2) nedělá se ani přes Facebook.

3) pokud o objevu píšou servery jako osud.cz, je z vědeckého hlediska naprosto jisté, že je to nesmysl.

4) Opravdová věda se dělá v peer-reviewed vědeckých časopisech. Pokud si myslíte, že máte nějaký převratný objev perpetuum mobile, které se dá vyrobit na koleně v garáži a přitom vyřeší veškeré problémy lidstva, podrobně to popište, a pošlete nejlépe do Nature nebo Science. Pokud vám tam nenajdou nějakou elementární chybu a zveřejní to, informace se dostane k vědcům na celém světě, kteří tomu rozumí a kteří to podrobí kritice. Pokud je přesvědčíte a jejich námitky vyvrátíte (opět ve vědeckém časopise), tak už jste na půl cesty k Nobelově ceně.

9 1
možnosti

Je hodně různých přístrojů na léčení, odvykání kouření, zjištění diagnozy atd. Tyto by měli zkoumat a  vědecky dokazovat, zda  v těchto případech jde o podvody. Pak by tato skupina byla opravdu užitečná.

0 1
možnosti

na lidstvu je krásné to že můžete vymyslet jakoukoliv kravinu a vždy se najde soubor prosťáčků kteří vám uvěří ;-D

8 0
možnosti

P54a43v18e26l 60B45a39c35í81k

26. 5. 2013 13:30

Videí s magnetickými motory nejlépe s monopolárními magnety jsem viděl desítky, vždy s vrtulkou nikdy to nehonilo vodu či něco co by prokázalo skutečný dlouhodobý odběr energie. A pokud to někdo začne na stole rozebírat tak je to jasným důkazem, že z nás dělá blbce.

Elektrolýza vody se stejnosměrným napětím je opravdu neúčinná takže žádný objev. 

A pokud na patentovém úřadě stačí ukázat bublifuk tak si také nechám patentovat perpetum mobile.;-D

3 0
možnosti
Foto

Dokazovat skutečný odběr energie u magnetického motoru, tak tomu říkám nekonvenční přístup. A k poznámce na adresu článku Stana Meyera - kdybyste se na dokument díval i se zaplým zvukem, musel byste vědět, že nejde o elektrolýzu stejnosměrným proudem ale na elektrody je přiváděno pulsující napětí o frekvenci 20 kHz (20 tisíc cyklů/sec). Ale v pohodě, jestli se Vám stav současné vědy zamlouvá, budete zřejmě akcionářem ČEZu...

8-o

0 0
možnosti

Homeopatie se zcela běžně využívá na západě, např. ve Francii. Astrologii, kterou také zavrhují, rovněž funguje. Na ostatní prohlášení si nepamatuji, ale autor správně píše o zbytečnosti této směšné skupiny. O funkčnosti  diamantové vody jsem se přesvědčil na vlastní kůži, ale proti gustu žádný dišputát. Zpravidla tyto věci kritizuje ten, kdo o tom nemá ani trochu šajna.

0 6
možnosti

na odkazu Diamantová voda zrušili diskuzi, kritici prý škodili a tak majitel dává jenom kladné příspěvky. Větší pitomost jsem nezažil, závidím vám vaše "gusto", musíte být spokojený člověk

0 0
možnosti

Stačí si připomenout, co všechno zavrhli, většina z toho funguje, a to je důležité. Mj.homeopatie léčí i zvířata. Je to holt sbor mudrců. Ševče, drž se svého kopyta!

1 9
možnosti

nevymýšlíš si tak trochu?

5 1
možnosti
Foto

kromě toho "magnetického motoru" je to celkem rozumný článek. Polokarma R^

0 8
možnosti

Jejich prezentace v TV je špatná. Každý výrok, se kterým přijdou, by měl být diskutován s oběma stranami. Co jsou to za vědce, odmítají-li diskusi s opozicí ?!?

1 3
možnosti