Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Názory této skupiny jsou názory několika jednotlivců. Většinou platí pravý opak, než řeknou. Např. Diamantová voda, která skutečně funguje. Přitom je VĚDECKY zjištěno a dokázáno, že právě voda má nejlepší pamět na informace. Jejich formulace "není vědecky dokázáno, že diamantová voda funguje" se dá logicky vyvodit takto. Je známo, že bůh je informace rozložená holograficky ve všem živém a neživém. Takže tito vědci vlastně prohlásili, že není vědecky dokázáno, že bůh existuje, tj. je vědecky dokázáno, že bůh neexistuje. Tady vědci 2x zapřeli svou vědeckost, jednak tím, že řekli jinými slovy, že voda nemá pamět, i když je vědecky zjištěný pravý opak, a za druhé tím, že ONI-tato skupina vědců, dokázali, že bůh neexistuje, i když  někteří z  nich díky vědě zjistili existenci boha. Jsou to ale kuriozity, páni učenci!

0 7
možnosti
FL

Další možnost je, že vy nemáte páru o tom co je nebo není vědecky zjištěno

5 1
možnosti
ZJ

Není v zájmu nikoho u moci aby byla energie za hubičku, nebo podstatně levnější. Točí se v tom příliš mnoho peněz než aby skutečné úspory, nebo zlevnění výroby měly šanci.

Tím netvrdím, že je možné perpetuum mobile, nebo získání energie z ničeho, ta se vždy z něčeho brát musí a 100% účinnost je hodně nepravděpodobná.

1 3
možnosti
VP

Ne, sysifové mají plné právo odmítat a vysmívat se zase dalšímu hloupému perpetuum mobile.

6 0
možnosti
FL

Jak se zdá , tak "magnetický motor" - perpetuum mobile je na světě.

1. Proč se o tom nikde nepíše, vzhledem k významu by to měla být hlavní zpráva všech deníků? Nebo myslíte že mají sisyfové tak doluhé prsty aby publicitu mohli zakázat?

2. Pokud již funguje tak bude otázka nějakého toho roku než se dostane pod kapotu našich aut. Proč by se automobilky neměly snažit vydělat na vozu s nulovou spotřebou, že? Počkáme si a uvidíme,  buď jak se sisyfové poprvé spletli, nebo jak jejich kritikové opět neměli pravdu

7 1
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter