Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vy jste vtipálek, nejlepší způsob jak něco vyřešit je vytvořit komisi;-)Zeman je jistě skvělý řečník, ale i kdyby takto řečnicky onanoval každý den, na nezaměstnanost to bude mít nulový vliv. Nemoc a viroza je pryč, je čas na oslavné blogy...;-)

10 5
možnosti
Foto

Stále stejné kecy. To samé říkal jako premiér. Výsledek nula. Jedna aféra střídala druhou. Největší aféra za jeho premiérování Mostecká uhelná. Zadlužil zemi a pak  věčně bylo na něm vidět, že je namazanej. Pak  raději odešel  na Vysočinu a když se na vše zapomnělo tak se vrátil se stejnými řečmi na které opět lidi skočili. Jak je vidět nic se nezměnilo

15 7
možnosti
BM

V něčem máte pravdu, zejména ohledně těch investic.... Akorát pana prezidenta byste neměl tak adorovat.... On to nevyřeší, může o tom jenom řečnit..

Ano,nemáme úředníka, který se dobře naobědvá a usne, máme úředníka, který se zleje pod obraz a má problémy někam nespadnout.....

8 7
možnosti
MT

"Jsem rád že prezident má sociální cítění a naplňuje mě to nadějí, že jeho postoj k EU se ještě bude vyvíjet jiným skeptičtějším směrem."

.

Mohl byste prosím upřesnit, jak jsou spolu tyhle dvě věci propojené?

6 3
možnosti
MC

Falešný altruismus socialisty je vždy záporným altruismem. Skeptický pravdivý a svobodný postoj socialisty k současnému směrování EU nelze očekávat od žádného sociálního lháře.

1 0
možnosti
Foto

Ta komise proti solárním baronům nic nevyřeší, zvláště když  byl ten zákon z ještě tehdy jeho ČSSD.:-/

10 6
možnosti
MT

jistě, ale pokud Bradáčová přinutí policii, aby to vyšetřila ještě jednou a důkladněji a nedejbože se něco skutečně vyšetří, tak by bylo škoda se o to trochu neotřít, však ona se trocha úspěchu už nalepí. No a k tomu ta komise bude dobrá:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter