Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zijutady

11. 10. 2012 19:09
Nechte si pro začátek opravit gramatické chyby v článku.

;-). Jinak máte pravdu, to co píšete je všeobecně známo. Jenže co s tím? Zemědělec se chce mít také dobře. Takže je logické, že bude pěstovat to, za co dostane nejvíce zaplaceno a co mu pokud možno nikdo nestihne rozkrást.:-(

0 0
možnosti
H

hovn

11. 10. 2012 19:07
tolik nesmyslů v jednom článku

jsem už dlouho neviděl - asi nejvíc mě pobavilo vzývání vědy coby fenoménu likvidujícího problémy života na planetě a co se týče našeho zemědělství, jaksi jste vynechal kruciální podíl minulého režimu na jeho katastrofální struktuře, ze které není prakticky úniku, protože tato struktura nemá k tomuto oboru žádný niterný vztah a bez něhož to nebude nikdy fungovat tak,  jako před bolševikem a nebo se zásadně mýlím a obdobné problémy mají i zemědělci v zemích, jež bolševizmus nezasáhl?

2 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

11. 10. 2012 23:18
Re: tolik nesmyslů v jednom článku

ale ropná loby brzdí vývoj vědy v určitých směrech i v USA a jiných státech. ne za všechno může komunismus.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

11. 10. 2012 18:42
Vstupem do EU

toho utrpělo tolik že si masná produkce musí stoupnout do fronty. Situace v energetice je mnohem katastrofálnější.

3 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

11. 10. 2012 18:46
Re: Vstupem do EU

jinak ale váš "co kdyby" případ je bohužel naprostá utopie... nevyčerpatelný zdroj energie neexistuje a existovat nebude.

I kdyby náhodou tak za 2-3 miliardy let bude slunce, již pálící hélium místo vodíku, tak horké a roztažené že pohltí Venuši a tuhle planetku doslova upeče... a za další miliardu let, až dojde energie i jemu se prostě zhroutí a až gravitace narazí na odpudivou sílu mezi nukleony vybuchne a zníčí vše v této soustavě.

Tolik k energii. Může být levnější, ale zadarmo nebude nikdy. (i kdyby tak slunce za jednotku času dokáže vyzářit jen omezené množství energie... a stejně z téhle soustavy budeme muset vypadnout, čím dřív tím líp.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter