Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Al Taylor

9. 2. 2012 6:19
Lépe bylo tehdy.

5 0
možnosti
P9

pavel 99

9. 2. 2012 7:23
Re: Lépe bylo tehdy.

Vám a Vám podobným.;-D

2 0
možnosti
PK

pavel kula

9. 2. 2012 6:14
Tato hloupost byla zverejnena jiz vcera

Jak je mozne, ze vcerejsi "vydani" zmizelo a dnes nas jim autor obstastnil opet?

1 0
možnosti
K

kuba1234

9. 2. 2012 12:36
Re: Tato hloupost byla zverejnena jiz vcera

Jo jo, včera jste hloupě přispěl do diskuze, dnes také ...

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

9. 2. 2012 3:14
Čtu ráda story o letech do roku 1989

Skoro lituji, že jsem ta léta prožila. Takhle se nedovedu vžít do hororu, který o nich pravičáci píší. Mladí mají tu výhodu, že sice se rádi dívají na filmy té doby a poslouchají z těch dob písničky, které dokola omílají hlavně kapely dnešní. Rádi jezdí dovolenkovat na vodní díla z té doby a obdivují třeba stavbu Ještědu, bohužel si nepoloží otázku, jak bylo v takovém útlaku tak možno svobodně tvořit a že na to bylo peněz dost. Je pravda, že banány nebyly celý rok, ale v párku bylo maso, rum v grogu zavoněl celou hospodu, když jsme tam vlezli se ohřát.. Když jsem se vdala a odešla z domu rodičů a kupovali jsme svůj, tak když někdo vidí kupní smlouvu, za kolik to bylo, tak sotva polkne. Z novomanželské půjčky na 2% nám na první dítě odepsali 4.000.- a na druhé 8.000.- Materiál do opravu domu nám podnik navozil zdarma, míchačku a podobně zdarma půjčil též. Ano, byli jsme komunisti, ale proboha jaký důvod bychom měli k nespokojenosti?

2 0
možnosti
FV

Fidozasne

9. 2. 2012 6:40
Re: Čtu ráda story o letech do roku 1989

jste zapomněla mladším napsat, že to zadarmo z podniku, znamenalo, že jste to ukradla, dle tehdejšího hesla:Kdo nekrade denně, alespoň hodinu, okrádá sebe a svou rodinu...Lžete tady i v tom, jaká tu byla idyla, spousta lidí bylo šikanováno a nedostatek byl nejen banánů, čekalo se na přidělení bytů, telefonů apod. Bez známejch jste se tady v podstatě ani neuprd, pokud člověk sám nebyl aparátčník.

2 0
možnosti
MR

iluminat

9. 2. 2012 2:39
muzete nejak naznacit kolik lidi a jak ma demokraticky

rezim na svedomi? Nejake to ze nekdo se uchlastal protoze je nekde korupce, to doufam neco tak pitomeho nereknete. Lidi chlastali, drogovali se, vrazdili nebo se sebevrazdili za kazdeho rezimu a ani drive za to rezim nemohl, ani dnes. A ty lidi co mel drivejsi rezim na svedomi - tak musite brat na vedomi ze je opravdu zabili, umucili, v Mirove ci Leopoldove dohnali k smrti, nikoliv sebevrazdou.

A ze nebyl papir toaletak treba ze vyhorela fabrika, fabriky horivaji vzdy a nouze neni. Akorat kdyz za komancu vyhorela fabrika, tak leta letouci to bylo znat. A jestli si myslite ze to pridalo na stesti, no - ja vas obdivuju.

1 0
možnosti

knight74

9. 2. 2012 6:12
Re: muzete nejak naznacit kolik lidi a jak ma demokraticky

Tak jak jste to podal to vypadá,že Leopoldově a na Mírově bylo 90% politických.;-D

Dnes je z kriminálu div ne rekreační středisko!;-)

Ještě si pamatuju moc dobře po Havlově amnestii,jak ty Leopoldovský a Mírovský ,,politický" chudáčkové řádili než byli znovu zpět!Co lidí to odneslo zdravím či škodou na majetku!

A propo tenhle režim je stejně zločinecký!Kolik lidí už u nás zabil stres,případně skvělá finanční situace způsobená ztrátou zaměstnání,hlavně u lidí 50 let+,kteří všichni naprosto v pohodě vždy okamžitě najdou práci!;-)

3 0
možnosti
P

P.32

9. 2. 2012 2:10
Tvrdíte

že nemůžete dřívější režim odsoudit,tak ho neodsuzujte.Ano bylo období že nebyl třeba toaletní papír to je pravda ale nikdo Vám neřekne že nebyl proto že vyhořela fabrika. A na Vaší otázku bylo lépe tehdy nebo teď? Asi jak pro koho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter