Radek Čelechovský

Petice co stojí za podpis

23. 02. 2014 12:55:15
Žijeme ve stejném světě, ve světě, který nám předhodili jako jediný správný. Řekli nám, jak se správně začlenit do této společnosti a očekává se od nás, že budeme plnit plán výroby a jako platní zaměstnanci se budeme pyšnit přesčasy. Víte co já na to říkám? N-A-S-R-A-T. Vám snad vyhovuje fakt, že se můžete upracovat a nocovat v práci a stejně máte pořád hovno? Vám nevadí, že jsme moderní otroci? Víte proč se vstekám a proč se mi to nelíbí?

Především protože celý ten zotročovací mechanismus je udržován pomocí uměle produkované neefektivity. Myslím tím fakt, že elektrárny a nové bloky temelínů jsou jen dalším drahým špásem a nebýt diletantů a zlých zájmů ve špičkové politice, mohli jsme využít solární panely jinak, než na větší ožebračení lidí. To co nám mohlo sloužit nás doslova okrádá díky ekologickým zdrojům, je tohle snad normální, do prdele co to je za stát? A tato vlna solárních kurvitelů se přehnala světem a zavčasu ve vládách daných zemí vylobovala zákony, které ve finále slouží k většímu obohacení těch nejbohatších.

Víte já jsem tehdy měl sen o tom, že stát a obce budou spolupracovat na tom, aby se pokud možno dokázaly samozásobit pomocí panelů kombinovaných třeba s větrnými turbínami. Každá obec má pozemky co leží ladem, představa, že by se dotoval tento přístup je jako z jiného světa, že jo. Přesto ale není nereálná a v praxi bychom se jako stát vyhoupli okamžitě mezi státy s nejrychleji rostoucí životní úrovní.

Život v česku by byl životem, kde je podstatná část výroby podstatně levnější a tento osvobozující duch by se nesl Evropou. Češi by mohli hrát důležitou roli při změně k lepšímu. Nestalo se tak, ale co není může být.

Jako děti jsme věřili na dobro a zlo automaticky, později jsme jim dali jména, tvary, zkušenosti a zapomenuli na ten prvotní dětský způsob, jakým jsme dobro a zlo rozlišovali. Jako děti jsme je totiž cítili jako síly, proto je pro děti tak snadné věřit na anděly. věří na sílu dobra, oddávají se rodičovské lásce...Děti mají ten dar nevinnosti, ten který dává jiný náhled na realitu a proto vědí, že andělé existují, že existují víly a skřítci. Užívají si všechny tyto formy andělů a světelných bytostí. cítí z nich dobro.

Nechci Vás přesvědčovat o existenci skřítků, to snad chápete, jen Vám vysvětluji rozdíl ve vnímání reality očima dospělých a očima dětí. Každý z nás v sobě nosíme kousek toho dítěte který by chtěl prožít život jako hru, chce být šťastný. Rozum ale okamžitě řekne BLÁZNE, V TOMTO SVĚTĚ?

žádám Vás o jedinou věc, o podpis toho dítěte, o souhlas s tím, abychom dostali šanci na lepší svět. Je to svým způsobem dospělé vyjádření přání našich dětí. Je to výzva andělům, ve které dospělí nevěří ale ve skrytu duse touží je potkat.

Podepište se pod tuto petici. Je to chvilka, je to poklidný souhlas s tím, aby na světě zavládlo dobro, aby byl svět takový, o jakém sníte. Možná je to jen naivní pokus, ale proč to v tomto šíleném světě nezkusit?

Možná pak přijde lepší vlna než kurvitelská, a ta naděje je tu zcela zdarma, tak neváhejte.

Autor: Radek Čelechovský | karma: 12.03 | přečteno: 539 ×
Poslední články autora