Radek Čelechovský

Nevím, jak to napravit, je mi to líto pane Kaddáfí

14. 09. 2011 15:58:22
Svržený vůdce Libye Muammar Kaddáfí ještě nedávno řídil ráj na zemi. Libye totiž na rozdíl od celé západní Evropy nelezla USA do zadku, a nenechala si od nikoho nic diktovat. Její centrální banka byla v rukou státu, což je u nás dávno sen. Podmínky k životu tu nebyly ani zdaleka tak špatné, jak nám bylo prezentováno záběry v televizi. Tato bohatá země si svoje občany opravdu hýčkala. Posuťe sami.

Elektřina tam byla zadarmo. když jste si koupili auto, Libyjská vláda vám polovinu ceny zaplatila, zdravotní péče a školy zde byly na vysoké úrovni zcela zdarma, když jste se rozhodli farmařit, vláda Vám poskytla pozemek, vybavení, semena i mechanizaci, všechny poskytované úvěry byly bezúročné, Novomanželé dostali 50 000 USD na vlastní dům, protože v Libyi měl každý občan právo na důstojné bydlení neuvěřitelné že? a to není všechno, video které mi poskytlo tyto informace můžete vidět zde

Vidíte to, jakou moc mají média, a co se sem dostalo? Věděli jste, že libye byla 17. v počtu imigrantů? Je zarážející, jak si vůbec mohly USA a NATO dovolit napadnout tuto zemi? Jo on pan Rothschild potřebuje Libyjskou ropu a zlato, tak na to bych mu rád něco vzkázal: Nasrat!

Uplavala rybička i s tunami zlatíčka. Tahle posměvačná říkanka by se na tohoto "člověka" hodila. Ještě dodat kyš, kyš, Hanba.ale zpět k tématu, které už tak úsměvné není.

I když jsme členy NATO, měl někdo z nás možnost se k něčemu vyjádřit? Jak se opovažují válčit našimi jmény ve válce, která je bezprecedentním zločinem, za který by se nestyděl ani Adolf Hitler. Je politování hodné že celá věc je nám prezentována tak strašlivě zvrácenou formou propagandy, která celou intervenci ospravedlňuje. Rozhovor se synem Kaddáfího, který jsem zachytil před nějakou dobou mě velice oslovil.

Jeho syn na mě zapůsobil jako velice inteligentní a schopný člověk, který je na rozdíl od našich politiků schopen pokory a uznání viny. Řekl, že Libye je pro západ jako fast food. Co hlavně ale říká je to, že Libye doplatila na svoji vstřícnost vůči západu. Proto se vzdala Jaderného programu, a uzavřela přátelské dohody. Západní firmy sem pronikly a infiltrovaly sem kromě západních značek i západní tajné služby.

Jednou z chyb, o kterých mluví je dále taky to, že přestali budovat silnou armádu a kupovat zbraně z Ruska. Mysleli si totiž, že už nebudou muset válčit, že na západě jsou přátelé ale to se velice smýlili. Taková slizká podlost, jaká z toho vyplývá mne velmi znechutila. Takhle se USA chovají ke svým přátelům, zezadu jim vrazili kudlu do slabin, když si podávali ruce. Odpornost a ubohost, tak bych definoval to, co se stále děje v Libyi.

Celý rozhovor i s titulky je k vidění zde.

Pane Kaddáfi, je mi líto, na čem se naše země podílí, aniž by měla souhlas lidu a nemůžu čekat, že odpustíte nepřátelům, kteří napadli Vaši zemi. Vy jste vybudoval ráj na zemi, o kterém tady nikdo neměl ani tušení. To bylo trnem v oku nenažraných rodin, jako Rockefellerovy, Rotschildovy, Bushovi atd. a tak se rozhodli využít v jejich prospěch zkorumpované moci. Vyhnali Vás jako psa z vlastního domu, a to je nepřípustné, přijměte prosím moji soustrast a omluvu, která slovy snad ani nelze vyjádřit.

Přitom z Vaší osoby vyrobili v našich médiích psychopata, který vraždí svoje lidi. informují o falešných zprávách a už se tím ani netají. Je to nestoudná lež, co nám tu říkali a říkají.

Viníky tohoto zločinu je třeba pojmenovat a potrestat, pochybuji ale, že to narovná křivdu na Vašem lidu. Kdyby bylo alespoň možné to nějak zastavit, v naší zemi je vše prezentováno od základu lživě. Média klamou veřejnost a ta si myslí, že to tak je v pořádku. Nevím, proč se nikdo nechce dívat okolo sebe a raději hledí doprázdna. Je to vinou bezduché zábavy, internetem a stylem života mladých, jak je prezentován v cool časopisech pro náctileté? Všude nám podstrkují zábavu ale nikde nám neřeknou pravdu, za jakou je to ve skutečnosti cenu.

Je to za cenu takového svinstva, jaké se dnes odehrává v Libii, která je dalším dějstvím v divadelní hře kterak si podmanit světové nerostné bohatství. To vše pro zachování statusu quo, pro koho ale? Pouze pro pár vyvolených, kteří za tímto cílem jdou už moc dlouho na to, aby se vzdali. Odporní a zvrácení připravení nás rozmáznout když jim budem stát v cestě. Já se ale neúčastním a nechci zachovat systém takový jaký je dnes, chronicky nemocný úročenými úvěry. To vše pro FED v USA, který určuje kdy si neviditelná ruka uprdne a kdy ne. To vše pro Carlayle group, americkou zbrojařskou firmu, To vše pro BP oil, Jak daleko to ještě zajde, než pohár přeteče?

Takovou moc, jakou dnes ukazují američané, to nemohu jako přívrženec nenásilí akceptovat. Kdo s tímto směrem, kterým se ubírá civilizace vlastně souhlasí? V pseudodemokracii a hrubém kapitalismu jsou lidi tak hoblováni, že nemají ani čas nad tím přemýšlet. Až se člověku z toho chce řvát sprosté nadávky ale na koho?Leda tak do lesa.

Hanba všem, kdo mají na této válce, která stála životy 30 000 Libyjců, mužů, žen a dětí, podíl. Požadujme ukončení intervence, vyšetření celé záležitosti protože jestli v člověku zbyla jenom špetka lidství, musí se viníci najít a potrestat. Jinak na světě už není ani trochu spravedlnosti. A s tím se nehodlám smířit.

Další odkazy

Projev Muammara Kaddáfího z 8. září 2011 k vlastním lidem

Porcování Libye

Autor: Radek Čelechovský | karma: 34.70 | přečteno: 2449 ×
Poslední články autora