Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

10. 10. 2012 13:25
ale né, ono je to ještě horší.

Především, není pravda, že by si "bankéři mnuli ruce" a že by jim peníze z EU zaplatily jejich nedobytné půjčky v Řecku. Před pár měsíci, byli ze strany EU dotlačeni k tomu aby podstatnou část dluhů Řecku "odpustili".-čili "bankrot Řecka už se vlastně konal". To že se neprojevil bouřlivěji je právě v těch pokračujících půjčkách EU Řecku- EU prostě neplatí minulé řecké dluhy,ale současné řecké výdaje-deficit v jejich rozpočtu.A na to se strašně krásně zvyká a žádná šetřící opatření nejsou potřeba dokud EU platí a sama si na to ještě půjčuje..

Ovšem, je tu druhá strana mince- kdo jsou vlastně ti dnešní bankéři, kteří půjčují.To nejsou majitelé bank,kteří by se starali o svůj majetek.To jsou najatí manažeři(s velkými platy),kteří ztráty banky nijak moc nepocítí .

Takže, o celém tom systému rozhodují lidé,jak politici tak bankéř, kteří za ně nenesou osobní zodpovědnost. Kdykoliv se můžou sebrat a odejít-a nechat tu jak rozkradené a zadlužené státy, tak i banky bez peněz jejich klientů

0 0
možnosti
ML

marlow

10. 10. 2012 17:29
Re: ale né, ono je to ještě horší.

Tohle je jediny duvod proc se veskera produkce pomalu stehuje do Ciny a Indie. Zapad uz je tak zahlceny vyzirky jejichz jedinym poslanim je vymyslet tem kteri neco produkuji komplikace a okradat je o zdroje ze zkrachuje. S cisly a statistikami zongluji dovedne ale realita je neuprosna a dopadnou na pr.. Lide kteri neco umi se nemaji ceho bat, uzivi se vzdycky. Co budou delat ty zastupy pravniku a uredniku az uz jim nikdo nepujci je otazka. Bud zavedou gestapo a donuti nas na ne drit nasilim, nebo se chytnou za nos a pujdou delat neco uzitecneho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter