Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Romiiik11

18. 5. 2011 8:44
Takový nesmysl jsem už dlouho nečetl.

Nechci se Vás dotknout, ale Vaše vidění světa je opravdu velmi jednoduché. Předně Vám uniklo, že svět není uniformní celek, ale skládá se z mnoha národů a kultur, z nichž se každý(á) snaží hájit své zájmy. A bohužel tyto zájmy občas prosazují i násilnou cestou. Proto vznikají různé třenice (a to i uvnitř států), existují teroristické útoky (i když si zjevně myslíte, že je to dílo USA), lidé hromadně umírají při genocidách, dodnes fungují brutální autoritářské režimy nebo se lidé či dokonce celé státy vzájemně napadají. Svět je prostě trošku složitější a Vám bych jen doporučil, abyste místo hledání konspiračních teorií o 11. září začal na internetu hledat informace, které Vám v tomto směru alespoň trošku rozšíří obzory.  

0 0
možnosti
AA

Saša

18. 5. 2011 8:27
Díky vojenským akcím USA na evropském kontinentu

máme svůj stát a nemusíme mluvit jen německy.

0 0
možnosti
P

pavel.61.

18. 5. 2011 7:06
celý článek jsem si myslel, že je to fór

Autor si udělal vlastní jednoduchý snadno pochopitelný nesprávný názor a ten o něm řekl více než by asi chtěl. Takhle jednoduchoučké nahlížení na fungování světa bych očekával od maturanta zmítaného levicovou touhou - ale od dospělého člověka?...

0 0
možnosti

cerny.prem

18. 5. 2011 7:41
Re: celý článek jsem si myslel, že je to fór

milej pane ono to totiž velmi jednoduché je. Mohl bych s vámi souhlasit ale to bychom se mýlili už dva. Autor článku má pravdu. Ale těžko vám to vysvětlovat k tomu musíte dojít sám. Řekněte mi jednu věc v článku se kterou nesouhlasíte a jak to podle vás je . Těším se

0 0
možnosti
MC

greybeard-

18. 5. 2011 5:50
Už to svinstvo neber

0 0
možnosti
SZTLD

slezte z toho lustru donalde

18. 5. 2011 6:32
Re: Už to svinstvo neber

;-D;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
MH

Manik_007

18. 5. 2011 5:12
pár chyb a rozporů

- Autor kritizuje USA za její vojenské akce proti teroristům v Afghanistánů a Iráku, ale nekritizuje už tyto teroristy za jejich vojenské akce proti Evropě a USA. V tom vidím jednoznačný rozpor a zaujatost proti jedné straně.

- U vyvíjení nových typů jaderných hlavic, které se umí zavrtat do země chybí odkaz na zdroj.

- Apelu na konci nerozumím. Pravděpodobnost, že si tento článek přečte někdo z vládnoucí garnitury USA je nulová. Navíc by okamžitě protiargumentovali bojem proti terorismu - tento důvod autor vůbec neuvažuje a nevyvrací.

- Plánování o konci světa vypadá spíše jak z levného komiksu než jak z racionální úvahy.

- Jaderné hlavice slouží v dnešním světě spíše jako demonstrace síly. Iniciace použití jaderné hlavice ze strany USA je dnes velmi nízká (stejně jako ze strany Francie či Ruska), mnohem pravděpodobněji se to dá očekávat od zemí jako je Írán či Severní Korea. Tyto však autor nezmiňuje vůbec.

0 0
možnosti
P

pavel.61.

18. 5. 2011 7:17
Re: pár chyb a rozporů

asi jste si nepřečetl "o autorovi" Hned z první věty je jasné že je vysvětlování zbytečné. Ono by stačilo, kdyby udělal velesložitou úvahu proč vlastně války vznikají a roztřídil si je v rozsahu několik desítek let zpět. Takhle napsal článek od konce tzn znal výsledek předem. Společnost dnes chtějí měnit kromě autora také tradičně komunisté, islamisté a nyní nově zelení. Se svým vlastním názorem se autor jistě uplatní.

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

18. 5. 2011 5:12
Pryč s válkou, pryč s invazí!

"Je to nepřijatelné zasahování Ameriky do vnitro-evropských záležitostí" - shodují se deníky na kontinentu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter