Tak odpovědi od ČT jsem se nedočkal, normálka?

13. 06. 2011 12:22:25
Pochopím, když mi neodpoví redakce komerční televize nebo její generální ředitel, proč mi však neodpovídá ta naše vaše televize veřejnoprávní? Do toho svého spotu Jsme česká televize si před to dejte ještě větu "Kašleme na Vás i na pravdu - jsme Česká televize."

Pro koho tady jste pane Janečku, když ignorujete jakoukoli korespondenci nebo formu protestu a ještě máte tu drzost si zakládat blog? Proč nereagujete alespoň zde, veřejně na blogu, to se bojíte říct svůj názor? Pak je mi Vás upřímě líto, protože se stáváte nástrojem, který tlumočí jen to, co je mu dovoleno. Vítejte tedy soudruhu Janečku, držiteli statusu quo!

Vás dnes média opravdu potřebují vážení. Jak říká můj otec: Soudruzi a soudružky, jděte radši na hrušky! potom se člověk může dožadovat objektivity, viďte. Mám totiž potvrzeno od mnoha nezávislých dopisovatelů, že ČT jednoduše ignoruje korespondenci týkající se kontroverzních témat jako jsou:

skutečnosti a důkazy o 11. září, o tvorbě policejního státu v USA, o globálním oteplování, o havárii v Mexickém zálivu, o záměrech americké vlády a NWO, Bilderbergu, o vodě a dalších!

Když policie brutálně bila demonstranty v 89. roce, zpravodajství nejen u nás bylo plné těchto záběrů, policista který udeřil kameramana se stal symbolem. Když dnes bije policie brutálně španěly, američany italy a další lidi žijící v "demokratických"zemích, vás to stále nechává klidným. Až budou jednou tlouct do hlavy policejní obušky Vás, budete už jednat?

Jestli jsme členy EU, není snad jedno, kde se takové věci dějí? Zda je to v Praze nebo v Madridu, politika je snad všude podle jednotných směrnic, ne? Takže kdyby tak tloukli policajti lidi u nás, veřejnoprávní média by to taky ani nevysílala nebo co? To jsou ty směrnice? Jak si teda představujete zpravodajství, jako nástroj někoho nad Vámi, kdo říka: "toto smíš, Jiříčku, vysílat a toto ne!"? Dnes se všechny zprávy točí okolo vládní krize, která je krizí jednoduše proto, že nám vládnou idioti a ne profíci, zloději a nikoli morálně čistí lidé.

Tak já Vám tedy povím, jaké bych od ČT očekával zpravodajství. Takové, které přináší politicky neomezené zpravodajství s několika různými náhledy na zásadní otázky, jako je válka, terorismus atd. Takové, které zapojí diváka, aby si mohl udělat vlastní názor. Dnes televize názory nevytváří, dnes je tlumočí a to je špatně.

Úplně krásný příklad toho, co myslím tím, když řeknu tlumočit názor je výstup pana Jocha ve speciálním Hydeparku v souvislosti se "zabitím" bin Ládina, který měl sice vše výborně našprtáno, ale jinak byl zcela mimo realitu, což jistě ví každý informovaný člověk.

Pokud to nevíte, zajděte si na kurz ovládání internetu a pak si to najděte na youtube. Taky na zdroje odkazuji v mnoha svých článcích, pokud jste cenzurováním informací tak zaneprázdněn, že by vám nevyšel čas kurz absolvovat. Kdybych já měl možnosti, jako vy, nestalo by se, že češi stále věří pohádkám o Al-Kaidě a zlém Usámu bin Ládinovi.

Je to Vaše vina a možná si ani neuvědomujete, jak tím napomáháte zlé věci. Lidi dnes nenávidí muslimy a mnozí si přejí jejich vyhlazení díky předsudkům, které se do nekonečna objevují v médiích prostřednictvím prohlášení od "nezávislých" tiskových agentur. Jediným produktem takových zprav je agrese ve společnosti, takže díky.

Jsem v porovnání s Vámi nula, ale lepší být nula, která se nebojí říkat co si myslí, než úspěšná jednička s ohnutým hřbetem, nástroj politické ne-moci udržující status quo. Držíte lidi ve falešných iluzích a neuvědomujete si, že vše směřuje zpět do totality. Podívejte se na dokument The police state 4: The rise of FEMA a jestli i potom budete mít klidné svědomí, bylo veškeré moje snažení zbytečné protože je to ve Vás. Co, to posuďte sám..

Autor: Radek Čelechovský | pondělí 13.6.2011 12:22 | karma článku: 15.97 | přečteno: 1019x

Další články blogera

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma článku: 17.53 | Přečteno: 426 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 8.21 | Přečteno: 95 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 8.44 | Přečteno: 234 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 8.97 | Přečteno: 137 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 14.75 | Přečteno: 349 | Diskuse

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...