Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nový rok, zdražujeme

Vážený odběrateli, víme, že díky nám máte stále hlouběji do kapsy. Jak jste si jistě všiml, stres mající původ v existenčních obavách není problémem našich akcionářů. Především díky tučným dividendám, které si každoročně rozdělujeme, se tohoto zdroje příjmu nechceme vzdát. Pochopte, že s jídlem roste chuť a chceme víc. My tvoříme trh, my jsme ti, co rozhodují o Vašem životním standardu. Jděte makat holoto líná, příští rok si budete muset sáhnout zase hlouběji do kapes. S novým rokem přijde i nová, vyšší cena energie. Ptáte se proč? Proč ne...

Perenděvův magnetický motor domácí výroby.

Takový dopis od vašeho dodavatele energie asi dostanete jen stěží i když v mnohém je to pravdivé vykreslení reality nejen u nás. Energetické giganty ohašují zdražování protože energie je údajně nedostatek. Jak ale víte, nedostatek je základním předpokladem pro zdražování. Tak funguje trh. Proto není tvrzení o nedostatku žádné překvapení.

U T. H. Moraye, autora článku The sea of energy in which the earth flows ( moře energie ve kterém pluje svět) by však toto tvrzení obstálo jen stěží. Jeho zdroj využívající speciální elektronku měl stabilní výkon 20 KW a běžel mnoho dní. Při této prezentaci mohli všichni vidět, že jeho tvrzení jsou pravdivá a s použitím vhodné technologie lze z tohoto moře energie zdarma čerpat velké množství energie. Bohužel, jeho technologii odvál čas a ututlali ti, kteří nám prodávají energii dodnes.

Je smutné, že společnost se ubírá touto cestou. žijeme ve světě, který je nepřátelský k technologiím které by nás osvobodily od dodávek draze vyprodukované a distribuované elektřiny a plynu. Přitom je mnoho patentů čekajících na svoje využití. Světová elita ale o takovou technologii nemá zájem. Je to stagnace která nás táhne na dno hospodářské recese. Nikoli však stagnace ekonomická ale technologická.

Typický příklad je automobil. Tento vynález se vyrábí více než sto let, automobilky vyprodukovaly tisíce modelů ale více než sto let se prakticky nezměnil motor, který automobil pohání. Z technologie která je závislá na fosilních palivech se stal motor ekonomiky a z alternativních ekologických technologií je nepřítel státu.

Nevím, jak vy, ale ať jdou s takovou ekonomikou někam. společnost fungující tak, že odírá o peníze obyvatelstvo není správná. Je realitou, že nejeden vynálezce zahynul za podivných okolností potom, co uveřejnil svoje objevy. Jedním z nich je třeba Stanley Meyer, autor palivového článku umožňujícího pohánět automobil vodou. Stal se hrozbou pro ekonomiku státu.

Je mnoho technologií, které lze okamžitě začít vyrábět. Magnetické motory, HHO generátory, Bediniho motory, přístroje pro čerpání energie z vakua, Morayovy přijímače energie a další. Chybí však systém, který by tyto technologie podporoval a chybí informace, že tyto technologie vůbec existují. Pomalu se ale tyto věci mění a lidi hledají v ekonomické krizi nová řešení. Je ale důležité vědět, kde hledat.

Autor: Radek Čelechovský | pátek 30.11.2012 12:47 | karma článku: 22,01 | přečteno: 2328x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  13:05

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Ministerstvo vyčlenilo vakcíny pro těhotné. Válek apeluje na přeočkování dětí

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:05

Přímý přenos V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. „Registrujeme 956 nových případů černého...

Rakety ATACMS jsou stěžejní, ale Rusové se mohli připravit, míní analytici

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:03

Rakety dlouhého doletu ATACMS, které USA poskytly Ukrajině, by mohly oslabit ruskou logistiku a...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  12:44

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter