Tohle vzkazuji Vatikánu

22. 03. 2012 12:24:29
Jste ostudou a zpustlé duše obyvatel západní civilizace jsou Vašim dílem, kterým jste se dávno zprotivili Bohu. Nešíříte mezi lid slovo našeho pána které nám bylo předáno skrze Ježíše Krista, naopak jste svým přístupem odradili lidi od hledání spásy. Až jednou přijde Ježíš zpět na zemi a Vy se mu budete vnucovat jako jeho služebníci, řekne Vám: "Já Vás vůbec neznám" protože to, jak mu sloužíme se odráží ve skutcích, které konáme. A co koná Vatikán dnes?
Ale ale, Benedikte, to není gesto hodné tvojí pozice.
Ale ale, Benedikte, to není gesto hodné tvojí pozice.

Celý svět se morálně propadá a temnota se rozprostíra nad kdysi svobodnou Zemí. Všudypřítomná pornografie prosakuje i do hudby a časopisů pro mládež, roste počet kriminálních trestných činů, polovina světa nemá zdroje čisté pitné vody a vy si dovolujete nazývat se božími služebníky, když z pozice instituce, která ho má zastupovat na zemi nečiníte zhola nic.

Vaše síla zpočívá v síle slova, které je mocným nástrojem, jakým lze předat poselství a strhnout vlnu. Vy jen obhajujete celibát a přehlížíte fakt, že protestantská církev díky jeho zrušení mnohem více lidí dokázala přitáhnout k sobě. Je to přátelský rodiný kruh, kde jsou hostiteli kněz se svou ženou, a takový kruh dokáže lidi přitahovat.

Oproti tomu Vaše vynucování celibátu v kněžích, kteří jsou pouhými lidmi s lidskými potřebami, probouzí sexuální deviace typu homosexuální pedofilie. Argument, že celibátem kněz zasvětí svůj život službě bohu je zavádějící. Není Větší služby než stvořit v lásce nový život, být v dobrém i zlém při sobě a společně odsuzovat nezodpovědné zacházení s institutem manželství jako s nástrojem byznisu právnických hyen, které využívají toho, že lidé neví jak spolu mají vycházet.

Právě Ježíš učil to, jak se k sobě máme chovat, že na cestě lásky je člověk schopen velkých věcí. Žil pokorným životem poutníka a svým životem se zapsal do srdcí nás všech. Vy ale neumíte s tímto božským plamenem hovořit natož pak tuto dovednost naučit ty, kterým kážete písmo svaté.

Z pozice instituce, ke které vzhlíží miliony lidí, jste se stali manipulátory sloužícími nikoli světlu ale temnotě. Jak je možné, že papež používá pozdrav satanistů, Kdy konečně pochopíte že jedinou cestou, jak lze sloužit bohu je upřímně milovat všechny a všechno, nikoli se obklopovat zlatem a drahýmy kameny.

Z pozlacené kazatelny nezazní hlas Ježíše tak jako z hloubi našeho srdce. Když řekl, že lidé ho najdou v chrámu páně, myslel tím snad monstrózní špičaté haly plné obrázků, na nichž je zobrazena jeho smrt? To rozhodně na mysli neměl, to mnaše tělo je tím chrámem a oltářem je naše srdce, skrze které k bohu promlouváme.

Celá víra se díky Vám smrskla na utopické omílání růžence, které boha nijak neoslovuje, protože slova vycházejí z úst lidí, kteří často skutky bohu ukazují svoji zkaženost a nikoli touhu se směnit. Kdo v kostele byl mi dá za pravdu, že se tu schází ty největší drbny plné pomluv a závisti, které si to tam chodí odsedět aby si mohly povídat o tom kde, kdo, kdy a s kým co dělali. Odporně falešný úsměv vykouzlí pokaždé, když je pozdravíte a hned se jim vybavuje vaše minulost a pomluvy s ní spojené.

Bohoslužby nemají sloužit k tomu, aby si lidé porovnali svoje oblečení ani k rozsévání pomluv ale měly by být místem, kde se shledáme se služebníkem božím, jenž má vyzařovat pokoru a lásku. Mohou být kdekoli, ne jen v baráku posvědceném dědkem ověšeným zlatem. Kněz by měl mít svobodu a možnost projevit svoji lásku aniž by ztratil možnost dál sloužit.

Je spousta knězů, kteří jsou dobrými lidmi. Proč jim církev pořád nařizuje a zakazuje být lidmi se vším všudy? Je to hnusné vyžadovat po někom aby si vybral mezi milovanou osobou a šířením písma Svatého. Proto taky spousta kněží odchází nebo o tom uvažují.

Líp bych dokázal vést církev i já s vidlema a na hnoji než vy ze svého papamobilu pane Benedikte. Celý svět se stává jedním velkým utrpením a vy? Dál se senilními kolegy hrajete šachy a podílíte se svou nečinností na plánu, který mají elity na ovládnutí světa.

Jste to ale Vy, kdo by měl stát skrze svoje zástupce v první linii a reprezentovat poselství míru a naděje. Nejen, že Janu Pavlu II se nesnažíte ani přiblížit, dokonce se objevují fotografie, na kterých zdravíte vztyčeným palcem, ukazovákem a malíkem což je pozdrav satanistů. Pak ovšem vaše činy alespoň dávají větší smysl.

U nás církve více než duchovní strádání obyvatel řeší lcírkevní restituce. Ježíš ale učil že abychom se mu přiblížili, je dobré žít skromně a v pokoře. Řekněte mi na co potřebují církve další majetek, navíc s tak astronomickou hodnotou, kterou jim stát za něj chce vyplatit? Pokud slouží Ježíši Kristu, měly by se tohoto majetku zříct zdarma a rozdat ho potřebným, kterých rapidně přibývá nejen u nás.

To je gesto hodné milosti našeho pána, nikoli soudní tahanice o budovy a pozemky. Dělejte a čiňte vše v souladu s nejlepším vědomím a svědomím. Pokud už svědomí nemáte, je to horší, než jsem si myslel a neměli byste v pozici, v jaké jste, církvi sloužit. Pokud ho získáte zpět, hanbou se propadnete za to, co se z Vaší svaté instituce stalo. Zdaleka ne všechno skončilo s inkvizicí a zlo je nadále v církvi zakořeněno na nejvyšších postech.

Jsou tu jeho nové formy, inkvizitory nahradili exekutoři, Kněze nahradil Hollywood a vše se rozpadá nám před očima. Vidí to ti, co chtějí vidět a vědí to ti, co mají upřímnou touhu znát pravdu a nebojí se pojmenovat svoje chyby a nedostatky. Vy se ale bojíte pojmenovat sexuální deviaci ve vlastních řadách a uznat svoji chybu. Odmítáte krok vřed i krok vzad. Stojíte jako tvrdé y a je-li svět plný morální spustlosti výsledkem vaší zaprodanosti a nečinnosti, tak se styďte.

Autor: Radek Čelechovský | čtvrtek 22.3.2012 12:24 | karma článku: 22.75 | přečteno: 1542x

Další články blogera

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma článku: 17.53 | Přečteno: 426 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.74 | Přečteno: 619 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.50 | Přečteno: 2155 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.05 | Přečteno: 299 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.34 | Přečteno: 214 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 280 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...